Matkustajat

Edulliset lentoliput: Pariisi

Kaupunki: Pariisi
Asukkaita: 10 197 000
Valtio: Ranska
Uskonto: roomalaiskatolilaisuus, protestanttisuus
Kieli: ranska
Ilmasto: viileät talvet, lämpimät kesät
Rahayksikkö: euro (EUR)
Sähkö: 230 V, ranskalainen pistorasia, jossa esiinpistävä maadoituspiikki, voi käyttää myös kapeaa maattamatonta europistoketta

Pariisi on Ranskan pääkaupunki. Sen vanhin osa sijaitsee Ile de la Citén saarella, jota muut kaupunginosat ympäröivät renkaana. Nykyinen keskusta sijaitsee Seine-joen oikealla rannalla. Tärkeimmät nähtävyydet ovat entinen kuninkaanlinna, nykyinen taidemuseo Louvre, pääkatu Champs-Élysées ja kuuluisalla Charles de Gaullen aukiolla sijaitseva Riemukaari. Viihde-elämä on keskittynyt Montmartren kukkulalle, joka on myös joen oikealla rannalla. Pariisi on boheemikaupunki, joka innoittaa taiteilijoita, kirjailijoita ja muusikkoja. Siitä on muodostunut myös maailman muodin keskus.

Pariisi on matkailijoiden suosituimpia kaupunkeja. Suurimman lentoaseman, Paris-Charles de Gaullen, kautta kulkee vuosittain yli 57 miljoonaa matkustajaa. Alta löydät edulliset lentoliput Pariisiin. Luetteloon on koottu edulliset lennot, joita muut ovat 2 viime viikon aikana löytäneet SKY24.FI:stä.

Edulliset lentoliput Pariisiin

Lentoliput Vilna-Pariisi
(bought 30.10)
78,14 EUR
Näytä lentoja
Lentoliput Tallinna-Pariisi
(bought 30.10)
149,94 EUR
Näytä lentoja
Lentoliput Kiova-Pariisi
Näytä lentoja
Lentoliput Kaunas-Pariisi
Näytä lentoja
Lentoliput Vancouver-Pariisi
Näytä lentoja